Extreme Winter Circus tuo huippuartistit ensimmäisenä Seinäjoelle

Snowcrossin SM-sarja alkaa tällä kaudella Seinäjoen OmaSp Stadionilla, jossa kilpaillaan 19.-20. tammikuuta.

SM-sarja kokee tulevalla kaudella isoja muutoksia, ja isossa roolissa ovat uudet kisapaikat. OmaSp Stadion ja Seinäjoki valikoituivat SM-sarjaan mukaan ainutlaatuisten olosuhteidensa myötä.

– Kyseessä on Suomen yksi uusimmista ja hienoimmista jalkapallostadioneista, jossa on runsaasti tilaa. Jalkapallostadioneilla ei ole ennen nähty tällaisia tapahtumia, joten tässä luodaan täysin uudenlainen kokemus, kommentoi tapahtumajärjestäjä LiveSports Promotions Oy:n toimitusjohtaja Pauli Kauppinen.

– Etelä-Pohjanmaalla arvostetaan moottoriurheilua isosti, minkä vuoksi halusimme aloittaa kauden lakeuksilla. Seinäjoella ja muissakin Pohjanmaan kunnissa on tapana tehdä asiat isosti ja näyttävästi, ja siihen mekin tähtäämme!

Seinäjoelle pyritään luomaan jokavuotinen tapahtuma, missä on tarjolla snowcrossin lisäksi viihdetapahtuma Extreme Winter Circus.

– Snowcross-kilpailutapahtuma järjestetään OmaSp Stadionilla, ja stadionin ulkopuolelle nousee messualue, jonne ihmiset pääsevät ilmaiseksi.

– Perjantai- ja lauantai-iltana lauteille astuvat musiikkiartistit, jotka vetävät keikkansa lämmitetyssä teltassa. Musiikkikeikoille myydään liput erikseen, Kauppinen jatkoi.

Tällä hetkellä Seinäjoen tapahtumaan on artistit kiinnitettynä, mutta niistä tiedotetaan myöhemmin.

Sirkushuveja on tarjolla myös stadionin sisäpuolella snowcross-kilpailujen aikana. Tapahtumassa nähdään muun muassa erilaisia stunttinäytöksiä, pyrotekniikkaa ja Suomen näyttävin urheiluvaloshow.

– Panostamme isosti valotekniikkaan, sillä näin suurta tekniikkaa ei ole aiemmin nähty suomalaisessa urheilutapahtumassa. Kävimme Turussa tutustumassa jääkiekkojoukkue TPS:n kotihallin valotekniikkaan, ja minä voin paljastaa, että meillä tulee olemaan noin 20 kertaa isommat valoefektit kuin Suomen yhdessä hienoimmista jäähalleista, Kauppinen avasi.

Talven muut Snowcross SM Series -kilpailut ja Extreme Winter Circus -tapahtumat järjestetään Tornion Torandassa (16.-17. helmikuuta), Kuopion Tahkolla (9.-10. maaliskuuta), Jämsän Himoksella (13.-14. huhtikuuta) ja Kittilän Levillä (3.-5. toukokuuta).

2017-10-24T16:01:48+00:00