Kilpailijoille 2017-12-11T16:12:35+00:00

INFO JA OHJEET KILPAILIJOILLE

Yleiset kausimaksuohjeet:

Tietoa kausi- ja osallistumismaksusopimuksesta, palkintorahoista sekä ohjeet ulkomaalaisille kilpailijoille.

Ohjeet ja info (FI)
Information (EN)
Information (SE)

Kausi- ja osallistumismaksusopimukset (Pro):

Lataa Pro-luokan kausisopimus suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Please download the season and participation agreement for Pro class in Finnish, English or Swedish.

Pro – kausisopimus (FI)
Pro – agreement (EN)
Pro – Säsongsavtal (SE)

Kausi- ja osallistumismaksusopimukset (Pro Lite):

Lataa Pro Lite-luokan kausisopimus suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Please download the season and participation agreement for Pro Lite class in finnish,  english or swedish.

Pro Lite – kausisopimus (FI)
Pro Lite – agreement (EN)
Pro Lite – Säsongsavtal (SE)

TRANSPONDERIOHJE

Kaikilla, jotka ajavat kausilisenssillä, on oltava oma transponderi sekä kiinnikepohja. Kilpailupaikalta vuokrattavat transponderit on tarkoitettu kilpailijoille, jotka ajavat kertalisenssillä. Transponderin vuokra on 20 euroa/kilpailu, vuokrattavan laitteen mukana tulee pohja, jonka avulla se asennetaan kelkkaan kiinni.

Transponderin hankinta

Mylaps -sivustolla kohdassa ”MX” on kaksi snowcrossiin sopivaa ponderia Flex ja X2. Muut transponderit (esim. punaiset ja keltaiset) eivät toimi snowcross kisoissa, koska ne toimivat eri taajuudella. Eri taajuutta käytetään vauhtilajeissa, joissa ajoneuvon nopeus vaatii nopeamman lähetystehon laitteelta. Flex ja X2 transponderit toimivat luotettavimmin snowcrossissa.

Transponderin voi ostaa kokonaan itselleen tai vuokrata joko vuodeksi, kahdeksi vuodeksi tai viideksi vuodeksi. Kaikkiin vuokrahintoihin sisältyy laitteen täysi takuu ja vakuutus. Vuokralaitteen mukana tulevat kaikki sen käyttöön tarvittavat lisäosat, kuten asennuspohja ja laturi. Transponderin voi vuokrata tai ostaa täältä tai täältä.

TransPonderin asennusohjeen kelkkaan löydät TÄÄLTÄ.

Lisätietoa: Teemu Koistinen +358 40 190 5082, teemu.koistinen@livesports.fi