Mainostajalle 2018-01-18T09:28:55+00:00

Mainostajalle

Tulevien vuosien tavoitteemme on edistää koko suomalaisen moottorikelkkailutoimialan menestystä lisäämällä lajin, laitteiden sekä ennen kaikkea urheilijoiden tunnettuutta. Tavoite saavutetaan järjestämällä runsaasti yleisöä vetäviä ja kiinnostavia tapahtumia, järjestelmällisellä mediatyöllä, sekä kilpailujen live-televisioinnilla. Tapahtumakonseptimme, joka yhdistää moottoriurheilun ja viihdeshown yleisöystävälliseksi festivaaliksi, houkuttelee paikalle niin urheilijoita, perheitä kuin bilehileitäkin.

Markkinointi- ja viestintäkumppanimme pitävät huolen siitä, että tapahtumat ja niissä mukana olevat yhteistyökumppanit huomataan mediassa muutoinkin kuin pelkkinä mainostajina. Junioritoimintaan panostaminen, uusien innovaatioiden tukeminen, tapahtumamyönteisyys sekä matkailun kehittäminen ovat osatekijöitä, joiden kautta yhteistyökumppanimme tulevat näkymään.

Haluatko liittyä yhteistyökumppaniksi, saada yrityksellesi uudenlaista ja vauhdikasta näkyvyyttä sekä tulla paikan päälle nauttimaan mahtavasta päivästä vaikkapa kollegoidesi kanssa?

Ota yhteyttä nyt!
Tapahtumien yhteistyökumppani- sekä mainospaikat täyttyvät nopeasti.
Pauli Kauppinen, 050 502 3500