Snowcrossin SM-sarjan osakilpailut suorina lähetyksinä Ruudusta

Tulevana talvena katsojat pääsevät nauttimaan snowcrossin SM-sarjan viidestä osakilpailusta ilmaiseksi ja rekisteröitymättä Ruutu-palvelun kautta. Lähetyksissä nähdään SM-sarjan Pro-, Pro Lite- ja vanhemman junioriluokan finaalierät lauantaisin 20. tammikuuta, 17. helmikuuta, 10. maaliskuuta, 14. huhtikuuta ja 5. toukokuuta.

Snowcrossin SM-sarja on kokenut off-seasonilla suuria muutoksia. LiveSports Promotions Oy ryhtyi sarjan uudeksi promoottoriksi ja yritys järjestää kauden kaikki viisi osakilpailua. Kilpailunjärjestämisen lisäksi tamperelainen yritys tuottaa osakilpailuista livelähetykset omalla tuotannollaan.

– Snowcrossin SM-sarja on ottamassa ison harppauksen eteenpäin ja on hienoa olla mukana antamassa lajille uutta nostetta. Hurjapäistä vauhtia ja kunnon kilvanajoa tarjoava sarja istuu mukavasti Ruudun laajaan urheilukattaukseen mm. kotimaisen huippupalloilun, NBA:n ja rallin MM-sarjan rinnalle, Nelonen Median urheilutuottaja Kalle Takala sanoo.

Mukana aimo annos asiantuntijuutta

Lähetysten suomenkielinen selostus ja tyylikkäät F1-tyyliset grafiikat pitävät katsojat tarkasti perillä, mitä vauhdikkaassa moottoriurheilulajissa tapahtuu. Selostajana toimii Petteri Töyrylä ja lähetysten asiantuntijana nähdään lajin syväosaaja Kati Muotka.

Muotkan asiantuntijuus on katsojien apuna tulevana kautena, kun hän on kommentaattorina jokaisessa livelähetyksessä. Suomen moottorikelkkailun suurimman sivuston SeriousRiding.comin perustaneelle Muotkalle on kertynyt kokemusta yli 15 vuoden ajalta niin snowcrossin lajiryhmästä, Suomen Moottoriliiton hallituksesta kuin myös lajikummina olemisesta. Hän on myös itse ajanut lähipiirinsä tapaan kilpaa.

– Olen tottunut seuraamaan Yhdysvaltojen ISOC-sarjaa vuosittain netistä ja nyt on vihdoin hienoa, että Suomessa saadaan kanssa hienot livelähetykset snowcrossista, ja mikä parasta, niitä voi seurata mistä tahansa. Snowcross-kilpailijoita ja -katsojia hemmotellaan tällaisen herkun kanssa. Lähetyksistä huokuu varmasti tiivis ja jännittävä tunnelma, onhan kyseessä hienoin ja näyttävin talviurheilulaji, Muotka kertoo.

Snowcrossin livelähetykset kaudella 2018:

Seinäjoki 20. tammikuuta
Tornio 17. helmikuuta
Tahko 10. maaliskuuta
Himos 14. huhtikuuta
Levi 5. toukokuuta

Ruutu-palvelu toimii verkkoselaimen lisäksi useilla eri laitteilla. Lue lisää palvelua tukevista laitteista osoitteessa www.ruutu.fi/asiakastuki.

2017-12-04T15:39:33+00:00